

Pasta Trofie- 1 kg förpackning
Den perfekta pastan för att ätas med hemmagjord pesto är en klassisk trofie eller trofie pasta. Denna korta, vridna pasta är idealisk för att fånga upp såsen och alla dess smaker.
Att laga pastan är enkelt. Koka upp rikligt med vatten och tillsätt en generös mängd salt, ungefär som havet. När vattnet kokar, tillsätt pastan och följ anvisningarna på förpackningen Den perfekta pastan för att ätas med hemmagjord pesto är en klassisk trofie eller trofie pasta. Denna korta, vridna pasta är idealisk för att fånga upp såsen och alla dess smaker. För en ännu mer autentisk italiensk upplevelse kan du även välja en liggande pasta som fettuccine eller pappardelle, som också passar utmärkt till pesto.
Att laga pastan är enkelt. Koka upp rikligt med vatten och tillsätt en generös mängd salt, ungefär som havet. När vattnet kokar, tillsätt pastan och följ anvisningarna på förpackningen för att nå perfekt al dente-konsistens, vanligtvis 8 till 12 minuter beroende på pastatyp.
Om du väljer att använda hemmagjord pesto, kombinerar du färska basilika blad, pinjenötter, vitlök, parmesanost och olivolja i en matberedare. Mixa tills ingredienserna blandas väl, men låt gärna pesto behålla en viss textur. Alternativt går det bra att använda burkmed pesto för en snabbare variant, vilket också kan vara helt smakfullt.
När pastan är klar, häll av vattnet och blanda den direkt med peston i en stor skål, så att pastan täcks jämnt. Toppa gärna med extra riven parmesan och en skvätt olivolja för att lyfta smakerna ytterligare. Servera genast för att njuta av den fräscha kombinationen av pasta och pesto.
Pasta Trofie- 1 kg förpackning
Den perfekta pastan för att ätas med hemmagjord pesto är en klassisk trofie eller trofie pasta. Denna korta, vridna pasta är idealisk för att fånga upp såsen och alla dess smaker.
Att laga pastan är enkelt. Koka upp rikligt med vatten och tillsätt en generös mängd salt, ungefär som havet. När vattnet kokar, tillsätt pastan och följ anvisningarna på förpackningen Den perfekta pastan för att ätas med hemmagjord pesto är en klassisk trofie eller trofie pasta. Denna korta, vridna pasta är idealisk för att fånga upp såsen och alla dess smaker. För en ännu mer autentisk italiensk upplevelse kan du även välja en liggande pasta som fettuccine eller pappardelle, som också passar utmärkt till pesto.
Att laga pastan är enkelt. Koka upp rikligt med vatten och tillsätt en generös mängd salt, ungefär som havet. När vattnet kokar, tillsätt pastan och följ anvisningarna på förpackningen för att nå perfekt al dente-konsistens, vanligtvis 8 till 12 minuter beroende på pastatyp.
Om du väljer att använda hemmagjord pesto, kombinerar du färska basilika blad, pinjenötter, vitlök, parmesanost och olivolja i en matberedare. Mixa tills ingredienserna blandas väl, men låt gärna pesto behålla en viss textur. Alternativt går det bra att använda burkmed pesto för en snabbare variant, vilket också kan vara helt smakfullt.
När pastan är klar, häll av vattnet och blanda den direkt med peston i en stor skål, så att pastan täcks jämnt. Toppa gärna med extra riven parmesan och en skvätt olivolja för att lyfta smakerna ytterligare. Servera genast för att njuta av den fräscha kombinationen av pasta och pesto.